Tori

Tori on yksi Helsingin perinteikkäimmistä hipsterpaikoista, eli ei loppupeleissä kovin perinteikäs. Tekemisessä on kuitenkin kuiskaus vanhaa liittoa ja menu, huolimatta muutamasta kasvisvaihtoehdosta, vaikuttaa varsin kohtuulliselta.

"Klassikko"

“Perusteellista”

Jonkinmoiseksi klassikoksi muodostunut lihapulla-annos jallukastikkeella valikoitui tällä kertaa allekirjoittaneen vatsantäyttäjäksi. 13,5 euron hinta on toki melkoinen moisesta perusmätöstä, mutta ateria oli kyllä erittäin onnistunut. Kastike oli lähes loistavaa, pullat olivat mukavan kiinteitä ja muusi likipitäen täydellistä. Myös nihilistinen puolukkahillo toimi, joskin erittäin pienissä erissä.

Kyllähän tässä pienessä, mutta semisympaattisessa pytingissä toistekin vierailee. Hintataso tosin hillitsee suurimpia intoja. Liian kallista lounaaksi, mutta liian halpaa/tavallista hienoksi illalliseksi.

7/10

One thought on “Tori

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *