Pizzataxi

Ajattelin nälissäni matkallani kotiin poimia lätyn Pizzataxista. Huono idea!

Päädyin pitkään mietittyäni perinteiseen Quattroon. Muissa olisi täytynyt vaihtaa kaikki ainesosat toisiin ja oman valinnan fantasiapizza oli poskettoman hintainen.

IMG_20130417_175422

Kävelin ripeästi kotiin ja ryhdyin kuluttamaan kyseistä löysää oksennusta. Harmikseni totesin että yltiörasvaiset ja kuvottavat päälliset olivat sulattaneet ohuen ja vetelän pohjan lähes puhki. Puhutaan kuitenkin tuoreesta pizzasta ja silti pohja oli jo ehtinyt vettyä vastenmieliseksi taikinamössöksi. Syömättähän tämä vappuyrjö jäi.

IMG_20130417_175354

Pizzataxi on maailman huonoin pizzeria ja vain Suomessa moinen oksettamo voi pärjätä. Oikeastaan tämä postaus ei edes kuuluisi mihinkään ruokablogiin. Jos perustaisin paskablogin, niin tämä olisi sen ensimmäinen postaus.

0/10

One thought on “Pizzataxi

  1. Hyi helvetti, lisäksi kyseinen ketju on aivan saatanan kalliskin. Alakerran tyypit eivät sentään tuollaisiin suorituksiin kykene ja plussaa tulee että antavat mulle aina limsan kaupan päälle, mutta ei nekään lätyt kehuttavia muuten ole. Taikina samaa löysää moskaa ja huonolaatuisia täytteitä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *