Whisky with ginger ale, thank you!

Kuuma kesäpäivä Singaporessa. Olutta on tullut juotua jo neljättä päivää. Hiostaa kaikista raoista. Päätät kuitenkin lähteä kaupungille syömään ja ottamaan häppää. Ongelmana on vain, että nyt ei oikein maistu ohrapirtelö. Mitään makeita drinkkejäkään ei kuivaan kurkkuun saa laitettua, makeus ällöttää. Millä nesteellä juomisongelma ratkaistaan?

Kesäisen tunnelman hyvä ja varma valinta on viski sekoitettuna inkivääriolueeseen.

Klassiset aineisosat ovat skottilainen blend-tyyppinen Johnny Walker Black Label, ja mikserinä erinomainen Schweppes Ginger Ale. Sekoitussuhde voi olla ihan pienestä tipasta aina isompaan kaatoon, makuvalintaan perustuen. Mahdollisuuksien mukaan juomaan voi laittaa jäitä, jäämurskaa ei kuitenkaan suositella. Mukavaa kirpeyttä saa aikaiseksi laittamalla sekaan sitruunamehua.

Kesää odotellessa. Kippis!

One thought on “Whisky with ginger ale, thank you!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *