Las Vegas

Tällä kertaa Hoover Dam oli ajoreittimme varrella, joten kaikki pääsivät näkemään sen livenä. Lämpötila ulkona oli mukavat 43 °C ja aurinko paistoi armottomasti. Aurinkoa ja lämpöä piisasikin sitten loppureissun ajan.

IMG_9808

IMG_9849-Pano

Vegasissa majoittauduimme legendaariseen Flamingo-hotelliin. Kasinotaso haisi halvalle puhdistusaineelle ja röökille, huoneet olivat parhaat päivänsä nähneet, mutta allasosasto oli loistava. Osa porukasta ei muuta olisi halunnut tehdäkään kuin lillua kusisessa allasvedessä.

IMG_0277

Polttaritapahtumana kävimme räiskimässä konetuliaseilla Battlefield Vegasissa. Ideana tosiaan oli enemmän aseilla räiskiminen ei niinkään osuminen taulun keskelle. Jos rahaa olisi ollut laittaa pöytään paljon olisi saanut ampua jopa minigunilla tai ajaa panssarivaunulla auton yli.

IMG_0185

IMG_0179IMG_0170

DSC03958

DSC03927

IMG_9999

Elvis elää

IMG_0032

Yhdet häät

IMG_0210

Fremont Street

Las Vegas oli jälleen mainio päätepiste tapahtumarikkaalle ekskursiollemme. Amerikka ei pettänyt näin uudestaan tien päällä koettunakaan. Päräyttävimpinä kokemuksina jäi muistiin varmastikin konikävelyt Montanan vuoristoissa, Glacier Parkin hyytävät, mutta äärimmäisen pittoreskit maisemat, pikkukaupunkien vitaalit börstäskenet, baseball-ottelu, ystävälliset alkuasukkaat, toimiva terveydenhuolto sekä Elvis-häät, allasäpäröinnit ja sarjatuliräiskinnät Sin Cityssä. Ääretön määrä muitakin hienoja hetkiä matkaan toki mahtui.

Seuraavaksi luvassa on akuuttia masennusta ja kuukausia kestävää alakuloa. Onneksi seuraava reissu on jo suunnittelmissa. Loppuun voimme todeta että

We made America great again.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *