Sonic & Jack in the box

Sonic:

Rahka:

Sonicin tilaus käynnistyy automaatin kautta, josta nainen kuuntelee tilauksen ja tilauslista lämähtää nenille ja sitten kortti sisään ja maksu. Kätevää siis. (Paitsi jos kohdalle osui Intialainen, joka ei ymmärrä englantia eikä osannut laskea kolmeen, ja luottokortti ei toimi tilausautomaatissa.)

6 taalan juustoateria sipulirenkailla oli vallan mainio. Sopivan mehevä ja mukavan tomaattinen. All american hotdog veti omissa kirjoissani pidemmän korren. Sopivan lihaisa makkara ja extra juusto takasivat nautinnon.

Twitsti: perusvarma suoritus ja ulkonasyömisestä plussaa. Folio hyvä juttu. Konsepti Suomessa ei toimisi. Vanhanliiton drive in mesta.

Sonic

Sonic

Jack in the box:

Rahka:

Olin kuullut pelkkää hyvää tästä ketjusta ennen tänne tuloa. Ikäväkseen sai todeta, että ainakin Williams Arizonan Jackki teki tepposet. Todella vittumainen palvelu ja helvetin pitkä odotusaika. Hirveetä paskaa. Erittäin vahva kloorin maku Spritessä. Ei jatkoon!

Twisti:  Korkeintaan keskivertoa tasoa. “Italialaista joulupullaa” Aika valju esitys. Ei tarttumapintaa ollenkaan. Valjua mössöä jossa ei ollut suutuntumaa.

Jack in the box

Jack in the box

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *