München

Saavuimme juuri Müncheniin hotellin alakerran muonituslaitokseen. Ensimmäiset ohra/vehnämaltaat tilattu ja iloinen yhteennäkeminen Capitanellin kanssa koettu.

Auton lunastaminen kävi preussilaisella tehokkuudella ja pääsimme matkaan suhteellisen kivuttomasti. Ensimmäiset vastoinkäymiset kohtasimme kuitenkin pian tajutessamme, ettei navigaattori ollut lainkaan kartalla, vaan pyöritti meitä päin persettä. Leo Pardi sai kuitenkin nohevasti GPS:n päälle ja löysimme lopulta mukavasti perille. Auto oli juuri sellainen savustuslaatikko kuin osasimme pelätä. Ei aux-liitäntää stereoihin, kalsea, läski ja ruma VW Transporter. Siksi se jo ristittiin Anita Hirvoseksi.

Eurooppa pettää aina – Sorbo

Giuseppe Petri päätti nukkua pommiin ja missasi lennon. Typerä kun on, oli hän laittanut herätyskellonsa äänettömälle. Odotimme janaria 20 minuuttia taksissa kyhjöttäen, mutta kaljua ei näkynyt. Onneksi hän sai hommattua uuden lennon ja saapuu Müncheniin muutaman tunnin perässä.

 

Melkein kaikki pääsi paikalle.

Melkein kaikki pääsi paikalle.

 

 

One thought on “München

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *